В Охматдиті відбулася ІV Науково-практична конференція з міжнародною участю «Охматдитівські читання»


Жовтень 1 / 2024

26 та 27 вересня в НДСЛ «Охматдит» проходила конференція в онлайн- та офлайн-форматах.

Протягом двох днів на заході виступали найкращі фахівці України з педіатрії, дитячої хірургії, урології, ендокринології, дерматології, медсестринства тощо. Також ділилися своїм досвідом іноземні спеціалісти. На події активно велися живі міждисциплінарні дискусії, обговорення клінічних випадків, майстер-класи.

У рамках конференції проходили такі секції: 1 Секція дитячої хірургії. 2 Секція урології. 3 Секція педіатрії та імунологічної фахової школи. 4 Секція медсестринства. 5 Секція дерматології. 6 Секція ендокринології. 7 Секція молодих вчених.

Метою конференції було підвищити рівень професіоналізму практикуючих спеціалістів, їх наукових та медичних знань, аби покращити якість надання медичної допомоги.

«Охматдитівські читання» – це традиційний щорічний науково-практичний захід, який об’єднує провідних медиків, науковців та спеціалістів дитячої медицини для обговорення актуальних питань, лікування складних захворювань та впровадження новітніх методик.Дякуємо всім спікерам за те, що ділитеся цінним досвідом та робите вклад у розвиток української медицини. Пишаємося учасниками, які вдосконалюють свої знання та працюють задля здоровʼя всіх діток!

 

Більше фото за посиланням:https://drive.google.com/…/1-1iqqlAgbl0GX3ujv2PmYGfqTv…